„Бункер“

Таг
12Вести

„БУНКЕР“ ГО ОБЈАВИ ГРАФИЧКИОТ РОМАН „ЧАНБАРА“ ОД АВТОРОТ НА „ДИЛАН ДОГ“

„БУНКЕР“ ГО ОБЈАВИ ГРАФИЧКИОТ РОМАН „ВЕЗЕЊЕ“ ОД МАРЏАН САТРАПИ

БЕСПЛАТНИ СТРИПОВИ В САБОТА ВО КНИЖАРНИЦАТА „БУНКЕР“ ВО СКОПЈЕ

„БУНКЕР“ ГО ОБЈАВИ ФРАНЦУСКИОТ ГРАФИЧКИ РОМАН „АЛЖИР Е УБАВ КАКО АМЕРИКА“

„БУНКЕР“ ГО ИЗДАДЕ „СТАРМЕН“, ГЕРМАНСКИОТ ГРАФИЧКИ РОМАН ЗА ДЕЈВИД БОУВИ

В САБОТА ЌЕ СЕ ДЕЛАТ БЕСПЛАТНИ СТРИПОВИ ВО „БУНКЕР“

„БУНКЕР“ ГО ОБЈАВИ НАГРАДУВАНИОТ ГРАФИЧКИ РОМАН НА ГИ ДЕЛИЛ ЗА ПЈОНГЈАНГ

„БУНКЕР“ ГО ОБЈАВИ СВОЈОТ ПЕТТИ ГРАФИЧКИ РОМАН „ВАВИЛОН БЕРЛИН“

„БУНКЕР“ ГО ПРОМОВИРА ГРАФИЧКИОТ РОМАН „ВО ИТАЛИЈА СИТЕ СЕ МАЖИ“