Чандрајан-2

Таг
2Вести

ИНДИЈА ЗА 150 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЛАНСИРАШЕ МИСИЈА НА МЕСЕЧИНАТА

ИНДИЈА НА 22 ЈУЛИ ЈА ЛАНСИРА НАЈЕВТИНАТА МИСИЈА НА МЕСЕЧИНАТА