чанта

Таг
5Вести

ФРАНЦУСКА МОДНА КОМПАНИЈА НАПРАВИ ЧАНТИ ОД ВИСТИНСКИ ЗЕЛЕНЧУК

„ЛУЈ ВИТОН“ ПРОДАВА МАШКА ЧАНТА ВО ОБЛИК НА АВИОН КОЈА ЧИНИ 39.000 ДОЛАРИ

ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ ДОЈДЕ СО 10.000 ДОЛАРИ НА ПРЕМИЕРАТА НА СВОЈОТ НОВ ФИЛМ ВО ТОРОНТО

ЧАНТА КОЈА СОБИРА НЕКОЛКУ БОНБОНИ СТАНА СЕНЗАЦИЈА НА ПАРИСКАТА МОДНА НЕДЕЛА

ЛЕБРОН ЏЕЈМС ДОЈДЕ НА НАТПРЕВАР СО ЧАНТА ОД АЛИГАТОРСКА КОЖА ОД 41.000 ДОЛАРИ