Чарли Вотс

Таг
5Вести

НОВИОТ АЛБУМ НА „РОЛИНГ СТОУНС“ ИЗЛЕГУВА НА 20 ОКТОМВРИ

„РОЛИНГ СТОУНС“ ЈА ПОЧНА ПРВАТА ТУРНЕЈА БЕЗ ТАПАНАРОТ ЧАРЛИ ВОТС ОД 1963

„РОЛИНГ СТОУНС“ ГО ОДРЖА ПРВИОТ КОНЦЕРТ ПО СМРТТА НА ЧАРЛИ ВОТС

„РОЛИНГ СТОУНС“ ОБЈАВИ ВИДЕО ВО ЧЕСТ НА ЧАРЛИ ВОТС И НЕ ЈА ОТКАЖА ТУРНЕЈАТА ВО САД

80-ГОДИШНИОТ ТАПАНАР ЧАРЛИ ВОТС ПРОПУШТА ТУРНЕЈА НА „РОЛИНГ СТОУНС“ ЗА ПРВПАТ ОД 1963