Чехов

Таг
4Вести

МНТ ГИ ПОЧНА ПРОБИТЕ ЗА НОВАТА ПРЕТСТАВА „ИВАНОВ“ ОД ЧЕХОВ

ЧЕХОВ ПРЕД 120 ГОДИНИ ГО НАПИШАЛ „ГАЛЕБ“ КАКО ЗА 21. ВЕК, ВЕЛИ РЕЖИСЕРКАТА НИКОЛИЌ ЗА НОВАТА ПРЕТСТАВА ВО МНТ

ПРЕМИЕРА НА „ВДОВИЦАТА СЕ МАЖИ“ ВО ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР