Даниел Редклиф

Таг
4Вести

ЅВЕЗДАТА НА „ХАРИ ПОТЕР“, ДАНИЕЛ РЕДКЛИФ, СТАНА ТАТКО

ЅВЕЗДАТА НА „ХАРИ ПОТЕР“, ДАНИЕЛ РЕДКЛИФ, ЌЕ СТАНЕ ТАТКО

ДАНИЕЛ РЕДКЛИФ И ДЕЈВИД БЕКАМ ЌЕ ЧИТААТ ПОГЛАВЈА ОД ПРВАТА КНИГА ЗА ХАРИ ПОТЕР

МАГИЈАТА ОД „ХАРИ ПОТЕР“ ПРЕТСТАВЕНА НА ИЗЛОЖБА ВО ЛОНДОН