Дарко Гелев- Брејк

Таг
3Вести

БРЕЈК МИ КАЖА: „НЕ МИ СЕ ПЕЕ, ВО НЕКОИ БИЗНИСИ СУМ“, РЕЧЕ ПЕРЕ ОД „НОКАУТ“ НА АКУСТИЧНИОТ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ

ПЕТ ГОДИНИ ГО УБЕДУВАВМЕ БРЕЈК ДА ЗАПЕЕ СО НАС, РЕЧЕ ПЕРЕ ОД „НОКАУТ“ НА ПРОМОЦИЈАТА НА НОВИОТ АЛБУМ