давење

Таг
3Вести

ЅВЕЗДАТА НА СЕРИЈАТА „ГЛИ“ НАЈА РИВЕРА СИ ГО СПАСИЛА СИНОТ ПРЕД ДА СЕ УДАВИ

ИСЧЕЗНАТАТА АКТЕРКА НАЈА РИВЕРА ВЕРОЈАТНО СЕ УДАВИЛА, ТРЕТА ЅВЕЗДА НА СЕРИЈАТА „ГЛИ“ КОЈА ПОЧИНА ПРЕРАНО

ПЕЈАЧКАТА НА „КРЕНБЕРИС“ ПОЧИНАЛА ОД ДАВЕЊЕ ПОД ДЕЈСТВО НА АЛКОХОЛ