дебелеење

Таг
2Вести

ВИДЕОИГРИТЕ НЕ ВЛИЈААТ НА ДЕБЕЛЕЕЊЕТО, ВЕЛИ ГЕРМАНСКО-АВСТРИСКО ИСТРАЖУВАЊЕ

ПРВПАТ ВО ЖИВОТ МЕ ФАТИ ДЕПРЕСИЈА, ВЕЛИ ШАРЛИЗ ТЕРОН ЗА УЛОГАТА ЗА КОЈА СЕ ЗДЕБЕЛИ 22 КИЛОГРАМИ