Дед кен денс

Таг
2Вести

ДУОТО „ДЕД КЕН ДЕНС“ ВО МАЈ ЌЕ ОДРЖИ ДВА КОНЦЕРТА ВО СКОПЈЕ

ЛИЗА ЏЕРАРД ОД „ДЕД КЕН ДЕНС“ СО КОНЦЕРТ ВО ФИЛХАРМОНИЈА НА 8 ОКТОМВРИ