Дејан Дуковски

Таг
6Вести

ДУКОВСКИ И ПОПОВСКИ ГОСТУВААТ СО СРПСКО НАРОДНО ПОЗОРИШТЕ ВО МНТ

БОСАНСКАТА „БУРЕ БАРУТ“ ВО РЕЖИЈА НА НИНА НИКОЛИЌ ВЕЧЕРВА НА МОТ

ТЕАТАРЏИИ ОД СИТЕ ГЕНЕРАЦИИ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ДУХ“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

„ДУХ“ НА ДУКОВСКИ-ЈАНИЌИЈЕВИЌ ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО ВО МНТ

ЈАНИЌИЈЕВИЌ ГО РЕЖИРА „ДУХ“ НА ДУКОВСКИ ВО МНТ

БИДЕТЕ СРЕЌНИ ЗА СЕБЕ, БОРЈАН ЗАФИРОВСКИ СНИМА ФИЛМ СО САШКО КОЦЕВ И ДЕЈАНА ПОПОСКА