Дејвид Бениоф

Таг
4Вести

КРЕАТОРИТЕ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ЌЕ ПРАВАТ СЕРИЈА СПОРЕД КИНЕСКИ НАУЧНО-ФАНТАСТИЧЕН БЕСТСЕЛЕР

СЦЕНАРИСТИТЕ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ЈА НАПУШТИЈА ТРИЛОГИЈАТА „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“

ПОЛА МИЛИОН ФАНОВИ ПОТПИШАА ПЕТИЦИЈА ОДНОВО ДА СЕ СНИМИ ФИНАЛЕТО НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“

КРЕАТОРИТЕ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ СЕ СЕЛАТ ВО „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“