Дејвид Боуви

Таг
18Вести

ДЕЈВИД БОУВИ БЕШЕ ДАРЕЖЛИВ ПРИЈАТЕЛ, РЕЧЕ ФОТОГРАФОТ ЏЕФ МЕКОРМАК ЧИЈА ИЗЛОЖБА СО СЛИКИ ОД РОК-ЅВЕЗДАТА СЕ ОТВОРИ ВО АНГЛИЈА

БОУВИ ЌЕ ДОБИЕ СВОЈ МУЗЕЈ ВО ЛОНДОН ВО 2025, ЌЕ СОДРЖИ НАД 80.000 ПРЕДМЕТИ

„БУНКЕР“ ГО ИЗДАДЕ „СТАРМЕН“, ГЕРМАНСКИОТ ГРАФИЧКИ РОМАН ЗА ДЕЈВИД БОУВИ

ЊУЈОРК ГО ЧЕСТВУВА БОУВИ ЗА 75. РОДЕНДЕН СО МУЛТИМЕДИЈАЛНА ИЗЛОЖБА

НЕОБЈАВЕН АЛБУМ НА БОУВИ ИЗЛЕГУВА НА 7 ЈАНУАРИ ЗА НЕГОВИОТ 75. РОДЕНДЕН

ПРОДОЛЖЕНИЕТО НА „ЛАВИРИНТ“ ПОЧНУВА ДА СЕ ПРАВИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ПО СМРТТА НА ДЕЈВИД БОУВИ

ОБЈАВЕНА ПРВА ФОТОГРАФИЈА ОД ЏОНИ ФЛИН КАКО ДЕЈВИД БОУВИ ВО ФИЛМОТ „СТАРДАСТ“

НОВАТА КУКЛА БАРБИ МУ ОДДАВА ПОЧИТ НА ДЕЈВИД БОУВИ

СЕ ПРОДАВА ЛЕНТА СО ПЕСНИ ОД БОУВИ ЗАБОРАВЕНА НА ТАВАН 50 ГОДИНИ