Дејвид Линч

Таг
4Вести

ДЕЈВИД ЛИНЧ ГО ОБЈАВИ СВОЈОТ ДОЛГООЧЕКУВАН АНИМИРАН ФИЛМ

ДЕЈВИД ЛИНЧ ОДРЖА ЕДЕН ОД НАЈКРАТКИТЕ ГОВОРИ ОТКАКО ПРИМИ ПОЧЕСЕН ОСКАР

ВИЛНЕВ ЌЕ ГО ПРАВИ РИМЕЈКОТ НА „ДИНА“ ВО ДВА ДЕЛА

ДЕЈВИД ЛИНЧ ДИЗАЈНИРАШЕ ЛИМЕНКИ ПИВО СО ТЕМИ ОД „ТВИН ПИКС“