Декстер Флечер

Таг
2Вести

ДЕКСТЕР ФЛЕЧЕР ГО ЗАМЕНИ ГАЈ РИЧИ КАКО РЕЖИСЕР НА „ШЕРЛОК ХОЛМС 3“

СО ДОЗВОЛА ОД ЕЛТОН ЏОН, ФИЛМОТ „РОКЕТМЕН“ ЌЕ ГО ПРИКАЖЕ НАЈЛОШОТО ОД НЕГО