Ден на независноста

Таг
2Вести

АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА ГО ПРОСЛАВИ ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА, 4 ЈУЛИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

„ПЕТ+ БЕНД“, ДИЏЕИ И ШЛАГЕРИ – МАКЕДОНИЈА СЛАВИ 27 ГОДИНИ НЕЗАВИСНОСТ