Ден на самците

Таг
4Вести

КИНЕЗИТЕ ПОТРОШИЛЕ 74 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ЗА ДЕНОТ НА САМЦИТЕ, ЛУКСУЗНИТЕ БРЕНДОВИ СЕ ВКЛУЧИЈА ВО РЕКОРДЕН БРОЈ

ТРИ МИЛИОНИ РАБОТНИЦИ И 4.000 АВИОНИ И БРОДОВИ СПРЕМНИ ГО ЧЕКААТ ДЕНОТ НА САМЦИТЕ, НАЈГОЛЕМИОТ ШОПИНГ НАСТАН НА СВЕТОТ

КИНЕЗИТЕ ЗА ЕДНА МИНУТА ПОТРОШИЛЕ МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ ВО ШОПИНГ ТРЕСКАТА ЗА ДЕНОТ НА САМЦИТЕ

КИНЕЗИТЕ ПОТРОШИЛЕ РЕКОРДНИ 25 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ НА ДЕНОТ НА САМЦИТЕ