Денови на комедија

Таг
2Вести

ЗА ЧЕТИРИ ЧАСА ПРОДАДЕНИ 4.000 КАРТИ ЗА ФЕСТИВАЛОТ ДЕНОВИ НА КОМЕДИЈА ВО КУМАНОВО

ФЕСТИВАЛОТ ДЕНОВИ НА КОМЕДИЈА ВО КУМАНОВО СЕ ОДРЖУВА СО МАЛКУ ПУБЛИКА И ГРАТИС БИЛЕТИ