дет метал

Таг
2Вести

ШВЕДСКАТА ЖЕНСКА ГРУПА „ФРЕНТИК АМБЕР“ ЈА ПРЕДВОДИ САБОТНАТА МЕТАЛ ВЕЧЕР ВО МКЦ

ДЕТ МЕТАЛ БЕНДОТ ОД КИЧЕВО „ИНЕР ХЕЈТ“ ГО ОБЈАВИ СВОЈОТ ПРВ АЛБУМ