Џ.К. Роулинг

Таг
2Вести

МАГИЈАТА ОД „ХАРИ ПОТЕР“ ПРЕТСТАВЕНА НА ИЗЛОЖБА ВО ЛОНДОН

ЏEJ KEJ РОУЛИНГ ЗАРАБОТУВА ПОВЕЌЕ ОД КРИСТИЈАНО РОНАЛДО