Џеј-Зи

Таг
6Вести

ЏЕЈ-ЗИ ПРОГЛАСЕН ЗА ПРВ ХИП ХОП МИЛИЈАРДЕР

НОВ АЛБУМ НА ПРИНС ИЗЛЕГУВА НА ДЕНОТ НА НЕГОВИОТ РОДЕНДЕН

ЛУВР ИМАЛ РЕКОРДЕН БРОЈ ПОСЕТИТЕЛИ ВО 2018 БЛАГОДАРЕНИЕ НА СПОТОТ НА БИЈОНСЕ

БИЈОНСЕ И ЏЕЈ-ЗИ ОДМОРААТ ВО ИТАЛИЈА НА ЈАХТА ОД 180 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

БИЈОНСЕ И ЏЕЈ-ЗИ НА КОНЦЕРТОТ ВО ЛОНДОН ОБЈАВИЈА ДЕКА ИЗДАЛЕ ЗАЕДНИЧКИ АЛБУМ

ЈА ИЗНЕВЕРИВ БИЈОНСЕ, НО ОД ТОА ИЗЛЕГОВ КАКО ПОДОБРА ЛИЧНОСТ, КАЖА ЏЕЈ-ЗИ ВО ИНТЕРВЈУТО СО ДЕЈВИД ЛЕТЕРМАН