Џејмс Хетфилд

Таг
3Вести

ФРОНТМЕНОТ НА „МЕТАЛИКА“, ЏЕЈМС ХЕТФИЛД, СЕ РАЗВЕДЕ ПО 25 ГОДИНИ БРАК

40 ГОДИНИ „МЕТАЛИКА“ – ОД ОГЛАС ВО ВЕСНИК ДО СТАДИОНСКИ МЕТАЛ БОГОВИ

„МЕТАЛИКА“ ЈА ПРЕКИНА ТУРНЕЈАТА, ФРОНТМЕНОТ ЏЕЈМС ХЕТФИЛД ПАК ОДИ НА РЕХАБИЛИТАЦИЈА