Џек Ма

Таг
3Вести

НАЈБОГАТИОТ КИНЕЗ СЕ БОРИ ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ ДОНИРАЈЌИ МЕДИЦИНСКИ ЗАЛИХИ ВО НАД 150 ДРЖАВИ

НАЈБОГАТИОТ КИНЕЗ ДОНИРАШЕ МИЛИОНИ ЗАШТИТНИ МАСКИ ЗА САД, ЕВРОПА, ЈАПОНИЈА И КОРЕЈА

НАЈБОГАТИОТ КИНЕЗ ОДИ ВО ПЕНЗИЈА НА 55 ГОДИНИ, ЈА ОСНОВАЛ „АЛИБАБА“ ОТКАКО НЕ УСПЕАЛ ДА НАЈДЕ КИНЕСКО ПИВО НА ИНТЕРНЕТ