џемпер

Таг
2Вести

ЏЕМПЕРОТ НА КУРТ КОБЕЈН ШТО НЕ Е ИСПРАН СО ДЕЦЕНИИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 334.000 ДОЛАРИ

„ГУЧИ“ ПОВЛЕЧЕ ЏЕМПЕР ОД 890 ДОЛАРИ ЗАШТО БИЛ РАСИСТИЧКИ