Џенифер Гарнер

Таг
3Вести

МАГАЗИНОТ „ПИПЛ“ ЈА ИЗБРА ЏЕНИФЕР ГАРНЕР ЗА НАЈУБАВА ЖЕНА НА СВЕТОТ

БЕН АФЛЕК ПО ТРЕТПАТ ОТИДЕ НА ОДВИКНУВАЊЕ ОД АЛКОХОЛ

ЏЕНИФЕР ГАРНЕР ДОЈДЕ СО ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО НА ОТВОРАЊЕТО НА ЅВЕЗДАТА НА ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ