Џенифер Лоренс

Таг
8Вести

ЏЕНИФЕР ЛОРЕНС ГО ИСТАКНА ТРУДНИЧКИОТ СТОМАК НА ПРЕМИЕРАТА НА НОВ ФИЛМ

ЏЕНИФЕР ЛОРЕНС СЕ ОМАЖИ ВО ЗАМОК ПОД СТРОГО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

ТРИЛОГИЈАТА „ИГРИТЕ НА ГЛАДНИТЕ“ ЌЕ БИДЕ ДОПОЛНЕТА СО НОВА КНИГА

ЏЕНИФЕР ЛОРЕНС СЕ СВРШИ СО ДИРЕКТОР НА ГАЛЕРИЈА

ЏЕНИФЕР ЛОРЕНС И ЏОДИ ФОСТЕР МЕСТО КЕЈСИ АФЛЕК ЌЕ ГИ ПРЕТСТАВАТ НАЈДОБРИТЕ АКТЕРКИ НА ОСКАРИТЕ

ШПИОНСКИОТ ТРИЛЕР „ПРЕДАВСТВО“ СО ЏЕНИФЕР ЛОРЕНС ВО КИНАТА

ЏЕНИФЕР ЛОРЕНС ЌЕ ПАУЗИРА ОД ХОЛИВУД ЗА ДА СЕ БОРИ ПРОТИВ КОРУПЦИЈА