Џереми Ренер

Таг
3Вести

ЏЕРЕМИ РЕНЕР ДОБИ ПРВА УЛОГА ПОСЛЕ ЛАНСКАТА НЕСРЕЌА, ВО ФИЛМОТ „НОЖ ВО ГРБ“

МОРАМ ДА ЖИВЕАМ ЗА СЕМЕЈСТВОТО, ВЕЛИ ЏЕРЕМИ РЕНЕР ЕДНА ГОДИНА ОТКАКО БЕШЕ ПРЕГАЗЕН ОД ЧИСТАЧ ЗА СНЕГ

ЏЕРЕМИ РЕНЕР ВЕЛИ ДЕКА ИМА НАД 30 СКРШЕНИ КОСКИ ОТКАКО ГО ПРЕГАЗИ ЧИСТАЧ ЗА СНЕГ