Џијан Емин

Таг
21Вести

„ЛИТЕРАТУРА.МК“ И „ЏЕЗ ФМ“ ГО ПОЧНУВААТ ПРОЕКТОТ „ЧИТАМЕ ЏЕЗ“, СЕКОЈ ПЕТОК ЌЕ ПРАВАТ ЏЕЗ СВИРКИ

ПОРАСНАВ СО „ЛЕБ И СОЛ“, СЕГА СО РАДОСТ ЌЕ ГИ СВИРИМЕ СО ЏЕЗЕРИТЕ, ВЕЛИ ЏИЈАН ЕМИН ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

ЏИЈАН ЕМИН ЈА ОДНЕСЕ МОЈАТА МУЗИКА ВО ДРУГА СФЕРА, КАЖА РОЏЕР ИНО ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

БРИТАНСКИОТ КОМПОЗИТОР РОЏЕР ИНО ЌЕ НАСТАПИ СО ФИЛХАРМОНИЈАТА НА 23 ФЕВРУАРИ

„ДИШИ ЉУБОВ“ – ПРЕМИЕРА НА НОВИОТ МУЗИЧКИ ПРОЕКТ НА ЏИЈАН ЕМИН ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

„АРХАНГЕЛ“ ВО ФИЛХАРМОНИСКО ИЗДАНИЕ ВЕЧЕРВА ВО ГРАДСКИ ПАРК

ПИЈАНИСТОТ ТРИСТАНО ОД ЛУКСЕМБУРГ ГОСТИН НА ФИЛХАРМОНИЈАТА НА ВЕЧЕРАШНИОТ КОНЦЕРТ „КРУГОВИ“

ЏИЈАН ЕМИН ЈА ОБНОВИ ГРУПАТА „ПРОЕКТ ЖЛУСТ“ ЗА ПРВ НАСТАП ПО 10 ГОДИНИ ПАУЗА

ДЕВЕТ МУЗИЧАРИ И ГРУПИ ВО ПРОГРАМАТА НА 38. СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

ЏИЈАН ЕМИН И ДЕРИК МЕЈ ВООДУШЕВИЈА ВО „РОЈАЛ ФЕСТИВАЛ ХОЛ“ ВО ЛОНДОН