Џилијан Андерсон

Таг
5Вести

ЏИЛИЈАН АНДЕРСОН СЕ РАЗДЕЛИ ОД АВТОРОТ НА „КРУНА“ ПИТЕР МОРГАН

ЏИЛИЈАН АНДЕРСОН СО ДВА ВОКАЛНИ ТРЕНЕРА ГО ВЕЖБАЛА ГЛАСОТ НА ТАЧЕР ЗА „КРУНА“

ОДВОЕН ЗАЕДНИЧКИ ЖИВОТ Е РАСТЕЧКИ ТРЕНД КОЈ ЈА НАГЛАСУВА ИНДИВИДУАЛНОСТА

СЛЕДНИОТ АГЕНТ 007 ТРЕБА ДА БИДЕ ЖЕНА, СМЕТА ИДРИС ЕЛБА

ЏИЛИЈАН АНДЕРСОН ЈА НАПУШТА СЕРИЈАТА „ДОСИЕ ИКС“