Џими Кимел

Таг
3Вести

СЛЕДНОТО ДОДЕЛУВАЊЕ ОСКАРИ ЌЕ ПОЧНЕ ЕДЕН ЧАС ПОРАНО

ПЕТТАТА ЕПИЗОДА ЌЕ БИДЕ УШТЕ ПОЛУДА ОД БИТКАТА ЗА ВИНТЕРФЕЛ, НАЈАВИ ЕМИЛИЈА КЛАРК

КОМИЧАРОТ КЕВИН ХАРТ ЈА ДОБИ „НАЈНЕПОСАКУВАНАТА РАБОТА ВО ХОЛИВУД“ – ВОДИТЕЛ НА ОСКАРИ