Џон Дејвид Вашингтон

Таг
3Вести

КРИСТОФЕР НОЛАН ПАК СЕ ПОИГРУВА СО ВРЕМЕТО ВО СВОЈОТ НОВ ФИЛМ „ТЕНЕТ“ (ТРЕЈЛЕР)

КРИСТОФЕР НОЛАН ГИ ОБЈАВИ НАСЛОВОТ И ЅВЕЗДИТЕ НА СВОЈОТ НОВ ФИЛМ

НОЛАН ГО ЗЕМА СИНОТ НА ДЕНЗЕЛ ВАШИНГТОН ЗА НОВИОТ ФИЛМ