Џон Илија Апелгрен

Таг
7Вести

ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН ЌЕ ПЕЕ КУБАНСКА МУЗИКА НА КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ВО ЈУНИ

СЀ ШТО Е ПОВРЗАНО СО „ЊУЈОРК, ЊУЈОРК“ ВО МАКЕДОНИЈА АСОЦИРА НА МЕНЕ, РЕЧЕ ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН НА КОНЦЕРТОТ СО ХИТОВИТЕ НА СИНАТРА

ПОРАСНАВ КАКО ПЕЈАЧ СО ПЕСНИТЕ НА СИНАТРА, ВЕЛИ ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН ПРЕД КОНЦЕРТОТ СО НАЦИОНАЛНИОТ ЏЕЗ ОРКЕСТАР ВО СКОПЈЕ

ЏЕЗЕРИТЕ И ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН СО КОНЦЕРТ СО ХИТОВИТЕ НА СИНАТРА НА 14 ФЕВРУАРИ

ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН СО ЗВУЦИТЕ НА БРАЗИЛ УТРЕ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН ЈА ПРОМОВИРАШЕ СВОЈАТА ПРВА КНИГА „ЗАБРАНЕТИ ЛУЃЕ“

ИНТИМНА ЏЕЗ ВЕЧЕР СО АПЕЛГРЕН И СПАСОВСКИ ВО ФИЛХАРМОНИЈА