Џон Леџенд

Таг
3Вести

СОПРУГАТА НА ЏОН ЛЕЏЕНД, КРИСИ ТИГЕН, ОБЈАВИ ДЕКА ГО ИЗГУБИЛА БЕБЕТО

ЏОН ЛЕЏЕНД ПРЕКУ НОВ СПОТ НАВЕСТИ ДЕКА ГО ЧЕКА ТРЕТОТО ДЕТЕ СО КРИСИ ТИГЕН

„ПИПЛ“ ГО ИЗБРА ЏОН ЛЕЏЕНД ЗА НАЈСЕКСИ МАЖ ЗА 2019