Џон Малкович

Таг
3Вести

„НОВИОТ ПАПА“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА ЕЈЧ-БИ-О ВО ЈАНУАРИ

ЏОН МАЛКОВИЧ РАБОТИ НА ПРЕТСТАВА ИНСПИРИРАНА ОД ХАРВИ ВАЈНСТИН

ЏОН МАЛКОВИЧ ЌЕ ГЛУМИ СО ЏУД ЛО ВО „НОВИОТ ПАПА“