Џон Траволта

Таг
5Вести

ЏОН ТРАВОЛТА И КЕЛИ ПРЕСТОН СЕ ЗАПОЗНАА НА СНИМАЊЕ НА ФИЛМ И ОСТАНАА ЗАЕДНО 32 ГОДИНИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ФУСТАНОТ НА ДИЈАНА ОД СЛАВНИОТ ТАНЦ СО ТРАВОЛТА СЕ ПРОДАВА ЗА 400.000 ДОЛАРИ

СЕНДИ И ДЕНИ ЗАЕДНО ЗА 40-ГОДИШНИНАТА НА „БРИЛИЈАНТИН“

ЏОН ЛИТГОВ КАКО ЏОКЕР? ТРАВОЛТА КАКО ФОРЕСТ ГАМП? – АКТЕРИ КОИ ОДБИЛЕ ГОЛЕМИ УЛОГИ

ТРАВОЛТА СНИМИ НАЈЛОШ МАФИЈАШКИ ФИЛМ ВО ИСТОРИЈАТА, ЛОШИ КРИТИКИ ЗА „ГОТИ“