Џорџ Лукас

Таг
2Вести

ЏОРЏ ЛУКАС И „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“ ДОБИВААТ ФУТУРИСТИЧКИ МУЗЕЈ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС

ЌЕ СЕ СНИМА НОВА ТРИЛОГИЈА „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“, НО И ТВ-СЕРИЈА