Џорџ Р.Р. Мартин

Таг
6Вести

ЏОРЏ Р. Р. МАРТИН ПОТПИША БОГАТ ДОГОВОР СО ЕЈЧ-БИ-О ЗА НЕКОЛКУ НОВИ СЕРИИ

ЏОРЏ Р. Р. МАРТИН НАЈАВИ ДЕКА НОВАТА КНИГА ОД САГАТА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ЌЕ БИДЕ ГОТОВА СЛЕДНАТА ГОДИНА

ВТОРАTA ПРИКВЕЛ СЕРИЈА НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ЌЕ СЕ ФОКУСИРА НА ТАРГАРЈЕНИ

ГАНДАЛФ МЕ ИНСПИРИРАШЕ ЗА НАЈСУРОВИТЕ УБИСТВА ВО „ИГРА НА ТРОНОВИ“, ВЕЛИ ЏОРЏ Р.Р. МАРТИН

ЕЈЧ-БИ-О ЈА НАЈАВИ ПРВАТА ОД НОВИТЕ СЕРИИ ИНСПИРИРАНИ ОД „ИГРА НА ТРОНОВИ“

НОВИТЕ СЕРИИ БАЗИРАНИ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ЌЕ ИМААТ УШТЕ ПОГОЛЕМ БУЏЕТ