Џорџ РР Мартин

Таг
6Вести

ВО ПРИКВЕЛОТ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ГИ НЕМА ЛАНИСТЕРИ, НО ГИ ИМА СТАРКОВИ И БЕЛИТЕ ШЕТАЧИ, ВЕЛИ ЏОРЏ РР МАРТИН

АВТОРОТ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ РАБОТИ НА ВИДЕОИГРА СО ЈАПОНСКА КОМПАНИЈА

„ИГРА НА ТРОНОВИ“ БЕШЕ ЛУДО ПАТУВАЊЕ, НО НЕ Е ГОТОВО, ВЕЛИ АВТОРОТ ЏОРЏ РР МАРТИН

ПРИКВЕЛ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ПОЧНА ДА СЕ СНИМА ВО СЕВЕРНА ИРСКА ПОД РАБОТЕН НАСЛОВ „КРВАВА МЕСЕЧИНА“

ПОЧНУВА ФИНАЛЕТО НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“, БЛОКБАСТЕР ШТО ЗАСЕКОГАШ ЈА ПРОМЕНИ ТЕЛЕВИЗИЈАТА

НАОМИ ВОТС ЈА ДОБИ ГЛАВНАТА УЛОГА ВО НОВАТА СЕРИЈА ИНСПИРИРАНА ОД „ИГРА НА ТРОНОВИ“