СЕГА Е ВРЕМЕ ДА СЕ БИДЕ БЛАГОДАРЕН ЗА ОВОЈ ЖИВОТ, ВЕЛИ РОНАЛДО ПО СМРТТА НА ЕДНО ОД НОВОРОДЕНИТЕ БЛИЗНАЧИЊА