диџеи

Таг
6Вести

МАРАТОНСКИ „УРБАН ФМ ФЕСТИВАЛ“ СО МАКЕДОНСКИ ПЕЈАЧИ И ДИЏЕИ ВО СКОПСКИ ГРАДСКИ ПАРК НА 9 ЈУНИ

НАЈГОЛЕМ СОБИР НА ДИЏЕИ ВО ИСТОРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА – „ХАЈНЕКЕН“ ГО СЛАВИ 150. РОДЕНДЕН СО ЖУРКА СО 150 ДИЏЕИ ВО ГРАДСКИ ПАРК ВО СКОПЈЕ

НАСТАПУВААТ НА СИТЕ КОНТИНЕНТИ И ПРЕД ИЛЈАДНИЦИ ЛУЃЕ – МАКЕДОНСКАТА ТРАНС СЦЕНА ИМА МУЗИЧАРИ СО СВЕТСКА КАРИЕРА

ПРВАТА ШКОЛА ЗА ДИЏЕИ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО СКОПЈЕ

СПОМЕНИКОТ НА СЛОБОДАТА ВО КОЧАНИ ЌЕ ЗАЖИВЕЕ СО МУЗИЧКО-СВЕТЛОСЕН ПЕРФОРМАНС

„ОХРИД КОЛИНГ“ ОЧЕКУВА 50.000 ПОСЕТИТЕЛИ НА НАЈГОЛЕМИОТ ФЕСТИВАЛ НА ЕЛЕКТРОНСКА МУЗИКА ВО МАКЕДОНИЈА