Дина Дума

Таг
4Вести

БЕЛГРАДСКИ ФЕСТ ЈА НАГРАДИ ДИНА ДУМА ЗА НАЈДОБРА РЕЖИЈА ЗА „СЕСТРИ“

„СЕСТРИ“ НА ДИНА ДУМА СО ПРОЕКЦИИ ВО КИНОТЕКАТА, СВЕТИ НИКОЛЕ И ОХРИД

РЕЖИСЕРКАТА ДИНА ДУМА ГО СНИМИ СВОЈОТ ПРВ ДОЛГОМЕТРАЖЕН ФИЛМ „СЕСТРА“