„Дина“

Таг
6Вести

ОСКАРИ 2022: ДВЕ ДВОЈКИ МЕЃУ НОМИНИРАНИТЕ ГЛУМЦИ, ПРВА НОМИНАЦИЈА ЗА ГЛУВ АКТЕР

ПОТВРДЕН ВТОРИОТ ДЕЛ НА „ДИНА“, ЌЕ ИЗЛЕЗЕ ВО 2023

„ДИНА“ И „МАТРИКС 4“ ВЕДНАШ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДААТ ПРЕКУ СТРИМИНГ

„ДИНА“ И „БЕТМЕН“ СЕ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА ОДЛОЖЕНИ БЛОКБАСТЕРА

КУЛТНИ ФИЛМСКИ НАСЛОВИ ОД 1980-ИТЕ ЌЕ ВОСКРЕСНАТ ВО 2020, ПО ПЕТ ГОДИНИ СЕ ВРАЌА И ЏЕЈМС БОНД

ВИЛНЕВ ЌЕ ГО ПРАВИ РИМЕЈКОТ НА „ДИНА“ ВО ДВА ДЕЛА