Динамо Загреб

Таг
2Вести

АРИЈАН АДЕМИ СЕ СЕЛИ ВО КИНА, ГО НАПУШТА ДИНАМО КАКО НАЈТРОФЕЈНИОТ ИГРАЧ ВО НЕГОВАТА ИСТОРИЈА

АРИЈАН АДЕМИ СО 300 НАСТАПИ ЗА ДИНАМО ЗАГРЕБ Е РЕДОК ПРИМЕР ЗА ВЕРНОСТ ВО СОВРЕМЕНИОТ ФУДБАЛ