„Диор“

Таг
7Вести

НОВАТА РЕВИЈА НА „ДИОР“ ВО ЗНАКОТ НА ФЕМИНИЗМОТ

„ДИОР“ ПОСАДИ ШУМА НА СВОЈАТА РЕВИЈА НА ПАРИСКАТА МОДНА НЕДЕЛА

„ДИОР“ ГИ ПОВРЗА КУЛТУРИТЕ И КОНТИНЕНТИТЕ СО ПРВАТА РЕВИЈА ВО МАРОКО

„ДИОР“ ПОМЕСТИ РЕВИЈА ПОРАДИ НОВИТЕ ПРОТЕСТИ НА „ЖОЛТИТЕ ЕЛЕЦИ“

МОДНИТЕ КУЌИ ГИ ОТВОРИЈА ВРАТИТЕ ЗА ДА ГО ПРЕТСТАВАТ ПРОЦЕСОТ НА ШИЕЊЕ НА ЛУКСУЗНИ ФУСТАНИ

ПАРИСКАТА МОДНА НЕДЕЛА ОТВОРИ СО ДВОБОЈ НА „ДИОР“ И „ГУЧИ“

НЕ Ѝ ТРЕБААТ ЛАЈКОВИ НА НАЈСКАПАТА ОБЛЕКА НА СВЕТОТ, „ДИОР“ ГО ЗАБРАНИ ИНСТАГРАМ