дискусија

Таг
2Вести

ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА ЖАН ПОЛ ГОТЈЕ И ДИСКУСИЈА ЗА МОДАТА И СЕКСУАЛНОСТА НА СКОПЈЕ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ

„ПР БАР“ – ПРВА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ИНДУСТРИЈАТА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ ВО СКОПЈЕ