Дита Старова-Ќерими

Таг
3Вести

УМЕТНИЧКИ ДИЈАЛОГ ПОМЕЃУ МАКЕДОНИЈА И КАНАДА СЕ ВОДИ ВО ЧИФТЕ АМАМ

БУЛКИТЕ СЕ ИНСПИРАЦИЈА ЗА НОВАТА ИЗЛОЖБА НА ДИТА СТАРОВА-ЌЕРИМИ ВО КИЦ

ИЗЛОЖБА ЗА НАДРЕАЛИЗМОТ И ФАНТАСТИКАТА ВО ДЕЛАТА НА МАКЕДОНСКИТЕ УМЕТНИЦИ