„Дјуран Дјуран“

Таг
2Вести

БИВШИОТ ГИТАРИСТ ЕНДИ ТЕЈЛОР НЕ СЕ ПОЈАВИ НА ПРИЕМОТ НА „ДЈУРАН ДЈУРАН“ ВО ХАЛАТА НА СЛАВНИТЕ ЗАШТО ИМА РАК

40 ГОДИНИ ПО ДЕБИТО, „ДЈУРАН ДЈУРАН“ ГО ОБЈАВИ 15. АЛБУМ СО РЕЧИСИ ИСТАТА ПОСТАВА