ДМБУЦ „Илија Николовски- Луј“

Таг
2Вести

ПОЛНА САЛА ЗА НОВОГОДИШНИОТ КОНЦЕРТ НА „ЛУЈ“, ФОНДАЦИЈАТА НАГРАДИ ТРОЈЦА УСПЕШНИ УЧЕНИЦИ

ПРЕПОЛНА ФИЛХАРМОНИЈА ЗА ПАТРОНИОТ КОНЦЕРТ НА „ЛУЈ“ СО МОЌНА ИЗВЕДБА НА „ТЕШКОТО“ И „ОДА НА РАДОСТА“ ЗА КРАЈ