Добрила и Дориан

Таг
2Вести

СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ ГО НАЈАВИ ВТОРИОТ АЛБУМ НА ДУОТО ДОБРИЛА И ДОРИАН

„ПЕРИЈА“ И ДУОТО ДОБРИЛА И ДОРИАН ГО ОТВОРААТ 21. ОФФ-ФЕСТ