Доха

Таг
4Вести

ФИНАЛЕТО НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО КАТАР ЌЕ СЕ ИГРА НА ЗЛАТЕН СТАДИОН

КАТАР ИЗГРАДИ СТАДИОН ОД КОНТЕЈНЕРИ ШТО ЌЕ СЕ ДЕМОНТИРА ПО СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО

„ХАМАД“ ВО ДОХА ПО ОСУМ ГОДИНИ ГО СИМНА СИНГАПУР ОД ВРВОТ НА ЛИСТАТА НА НАЈДОБРИ АЕРОДРОМИ НА СВЕТОТ

КАТАР КОНЕЧНО ГО ОТВОРА НАЦИОНАЛНИОТ МУЗЕЈ ВО ФОРМА НА ПУСТИНСКА РОЗА